Direct contact 0649939973

Het terein

Lekker los op een groot omheind veld, de droom van elke hond om zo onbezorgd en veilig met zijn soortgenoten te kunnen rennen en spelen. Honden die normaal niet van de lijn gaan ivm weglopen, kunnen bij ons los en zich lekker moe rennen. Het veld ligt in een bosrijke omgeving, dus er zijn voldoende schaduwplekken bij warm weer, en de locatie van het veld is in Honselersdijk op de grens van Poeldijk, dus we zijn binnen zeer korte tijd op de plaats van bestemming.

Het Speelveld

Het speelveld (3500m2 ), is afgezet met een hoog professioneel gazen hekwerk en ijzeren palen/buizen.

Het is een een groot speelveld met veel gras, en nauwelijks modder op natte dagen. Binnenkort wordt er een zandbak aangelegd als het veld drassig is. En er wordt voor onze grote stal een groot stuk betegeld.

Op het naastgelegen stukje staan onze pony's, zo leren de honden om te gaan met deze dieren. En kan ik de honden die daar moeite mee hebben, dit aanleren en negatief gedrag afleren.

Ik neem maximaal 10 honden per dag mee met de groep. Zo blijft de groep klein en hebben alle honden de ruimte, en kunnen ze rust nemen mocht dat nodig zijn. En hebben we alle tijd, om de honden rustig op te halen, te laten spelen en weer thuis te bregen, mochten we uitlopen met de tijd is dat geen probleem.

Op het veld staat een grote schuilhut (20m2) en een kleine schuilhut (6m2) met een dikke laag stro, zo kunnen de honden bij regen of kou schuilen.  Voor pups of oudere honden, hebben wij 2 kleinere stukjes afgezet, zo kunnen we extra rustmomenten inlassen mocht dat nodig zijn. Het speelveld is omringd met bomen, zo is er altijd voldoende schaduw en beschutting aanwezig.

Het is handig om met koud of nat weer uw hond een hondendekje mee te geven, zo kan ik het bij de honden aandoen als we aankomen bij het speelveld.

Met warm weer, staat er op ieder speelveld een waterbak/ zwembadje waar de honden lekker in kunnen spelen en kunnen afkoelen.

En er is natuurlijk altijd voldoende drinkwater.

Waarom DeWi

  • Kleine groepen, dus veel aandacht voor uw hond.
  • Ruim 2000m2 grond, dus voldoende speelruimte.
  • Hulp en training gehad bij Anniek Winters!
  • Scherp tarief en gunstige tijden.
  • Opvang op maat ook mogelijk